i SKELLEFTEÅ DJURKLINIKEN i SKELLEFTEÅ DJURKLINIKEN OM OSS Djurkliniken i Skellefteå har funnits i Skellefteå i mer än 30 år. Vår ambition är och har alltid varit att vi ska vara en veterinärklinik med erfaren personal som djurägare och djur skall känna igen. Vi har goda resurser, en välsorterad butik och kunnig och hjälpsam personal.Vi strävar också efter en hög utbildningsnivå hos personalen och vi har modern utrustning. Allt detta gör oss till ett bra val för vården av Ditt djur.
På Djurkliniken arbetar tre veterinärer, två legitimerade djursjukskötare, två djurvårdare på utökad nivå, en receptionist samt en djurfysioterapeut. En av djursjukskötarna är också legitimerad biomedicinsk analytiker. Flera av våra medarbetare har olika specialistkompetenser. Vi prioriterar vidareutbildning för vår personal som ett viktigt led i vår strävan att alltid vara uppdaterade med de senaste rönen och för att kunna ge Dig och Ditt djur en förstklassig vård.

VÅRA VETERINÄRER

Gertrud Burman Klinikchef

Leg. veterinär

Auktoriserad ögonlysare

Vidareutbildad i hudsjukdomar

och reproduktion

AI-veterinär för hund

Beth-Lis Raghall Leg. biomedicinsk analytiker Leg .djursjukskötare
Camilla Renström Leg. djursjukskötare
Veronica Hådén Leg. djursjukskötare
Carina Vikström Receptionist Djurvårdare på utökad nivå
Martina Vallström Djurvårdare på utökad nivå Certifierad hundfysioterapeut Ansvarar för vår rehabavdelning

ÖVRIG PERSONAL

POLIKLINIK På polikliniken träffar du veterinär och djursjukvårdare för undersökning av Ditt djur samt rådgivning. Du och Din veterinär går igenom vad som kan göras och ni fattar sedan tillsammans beslut om vidare åtgärder. BUTIK Vi säljer medicinska foder även friskfoder från Royal Canin samt ett begränsat urval av foder från Hill´s och Specific. Vi har även kosttillskott, schampon och andra djurvårdsprodukter. RÖNTGEN Röntgen är ett värdefullt komplement vid utredningar av skilda slag. Vi utför röntgen i diagnostiskt syfte samt röntgen av höftleder och armbågar för bedömning av SKK. OPERATION Vi utför de flesta typer av mjukdelskirurgi från enkla till mer komplicerade ingrepp. Djuret kan vanligtvis gå hem samma dag efter de flesta ingreppen. LABORATORIUM Med eget laboratorium i huset, får vi snabba provsvar på rutinmässiga blodanalyser, urinprover, parasitkontroll och artbestämning av parasiter. Vi kan också snabbt fastställa bästa parningsdag för Din tik.

AVDELNINGAR

Klicka på bilderna för mer information om de olika avdelningarna.
Alma Pettersson Djurvårdare nivå 2
Karin Bergius

Leg. veterinär

Specialist i hundens och

kattens sjukdomar

Under utbildning till

auktoriserad ögonlysare

Mikolaj Perszko

Leg. veterinär

Marta Perszko

Leg. veterinär

f n barnledig

DJURKLINIKEN i Skellefteå
DJURKLINIKEN   i Skellefteå

OM OSS

Djurkliniken i Skellefteå har funnits i Skellefteå i mer än 30 år. Vår ambition är och har alltid varit att vi ska vara en veterinärklinik med erfaren personal som djurägare och djur skall känna igen.

Vi har goda resurser, en välsorterad butik och kunnig och hjälpsam personal.Vi strävar också efter en hög utbildningsnivå hos personalen och vi har modern utrustning. Allt detta gör oss till ett bra val för vården av Ditt djur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På Djurkliniken arbetar tre veterinärer, tre legitimerade djursjukskötare, en djurvårdare på utökad nivå, en receptionist samt en djurfysio- terapeut. En av djursjukskötarna är också legiti- merad biomedicinsk analytiker. Flera av våra medarbetare har olika specialist- kompetenser. Vi prioriterar vidareutbildning för vår personal som ett viktigt led i vår strävan att alltid vara uppdaterade med de senaste rönen och för att kunna ge Dig och Ditt djur en förstklassig vård.
Gertrud Burman Klinikchef

Leg. veterinär

Auktoriserad

ögonlysare

Vidareutbildad i

hudsjukdomar och

reproduktion

AI-veterinär för hund

BUTIK

Vi säljer medicinska foder även friskfoder från

Royal Canin samt ett begränsat urval av foder från

Hill´s och Specific. Vi har även kosttillskott,

schampon och andra djurvårdsprodukter.

POLIKLINIK På polikliniken träffar du veterinär och djursjukvårdare för undersökning av Ditt djur samt rådgivning. Du och Din veterinär går igenom vad som kan göras och ni fattar sedan tillsammans beslut om vidare åtgärder.
RÖNTGEN Röntgen är ett värdefullt komplement vid utred-ningar av skilda slag. Vi utför röntgen i diagnostiskt syfte samt röntgen av höftleder och armbågar för bedömning av SKK.
LABORATORIUM Med eget laboratorium i huset, får vi snabba prov- svar på rutinmässiga blodanalyser, urinprover, parasitkontroll och artbestämning av parasiter. Vi kan också snabbt fastställa bästa parningsdag för Din tik.
OPERATION Vi utför de flesta typer av mjukdelskirurgi från enkla till mer komplicerade ingrepp. Djuret kan vanligtvis gå hem samma dag efter de flesta ingrepp.
MER INFORMATION MER INFORMATION MER INFORMATION MER INFORMATION MER INFORMATION MER INFORMATION MER INFORMATION MER INFORMATION MER INFORMATION MER INFORMATION VÅRA VETERINÄRER ÖVRIG PERSONAL AVDELNINGAR Beth-Lis Raghall Leg. biomedicinsk analytiker Leg .djursjukskötare Veronica Hådén Leg. djursjukskötare  Carina Vikström Receptionist Djurvårdare på utökad nivå Martina Vallström Djurvårdare på utökad nivå Certifierad hundfysioterapeut Ansvarar för vår rehabavdelning Alma Pettersson Djurvårdare nivå 2 Camilla Renström Leg. djursjukskötare
Karin Bergius

Leg. veterinär

Specialist i hundens och

kattens sjukdomar

Under utbildning till

auktoriserad ögonlysare

Mikolaj Perszko

Leg. veterinär

Marta Perszko

Leg. veterinär

f n barnledig